RC Torhout-Houtland
Bienvenue au Rotary Club Torhout-Houtland

Nieuwsbrief van onze voorzitster

nieuwsbrief op 13 januari 2019 van onze voorzitster: 

Beste rotary vriendinnen en vrienden

Vooreerst wens ik jullie het beste voor het nieuwe jaar. Een jaar met vooral een goede gezondheid, een jaar met veel vriendschap en steun aan elkaar, een jaar met veel energie voor nieuwe uitdagingen zowel professioneel als rotarisch. Een jaar waar we de kansen moeten grijpen om opnieuw iets moois te kunnen verwezenlijken.

2018 was voor ons als familie niet makkelijk en ondertussen is mijn echtgenoot niet meer actief in de familiezaak. Ik heb gedurende deze moeilijke periode gelukkig ook tussen jullie af en toe een luisterend oor gevonden die me heel wat sterkte gaf.

2018 was voor Rotary Torhout een geslaagd jaar.

In het sympathieke voorzittersjaar van Joris hadden we opnieuw een geslaagd nieuwjaarsconcert en de clubreis naar Carcassonne was het ideale moment voor de vriendschapsbanden te versterken.

Ondertussen is ook reeds de helft van mijn voorzitterschap afgelegd met de aangename machtsoverdracht, de vakantievergaderingen met de partners en het moderne eten,    een zeer geslaagd tweelanden treffen onder een prachtig najaarszonnetje en de wijnverkoop.

Onverwachts hebben we dan door het toekennen van de Nobelprijs, een mooi slot kunnen organiseren aan de centennial van de Rotary Foundation namelijk de vertoning van het levenswerk “L’homme qui repare les femmes”. Op een zeer korte termijn hebben we dit allemaal kunnen organiseren en hebben we hierbij de VZW Kiekafobee € 4 000 kunnen schenken.

Ook in 2019 zullen we opnieuw samen met alle commissies, er verder een aangenaam werkjaar van maken.

We hebben vandaag genoten van een prachtig nieuwjaarsconcert met een prachtig uitvoering en geleid door een zeer dynamische dirigente. De kaartenverkoop is ongeveer in verhouding met de voorbije jaren en we zullen dus vermoedelijk kunnen rekenen op een zelfde opbrengst.

Namens de club en de commissie Fundraising wensen wij jullie te bedanken voor jullie betrokkenheid bij het Nieuwjaarsconcert, op gelijk welke wijze ook.

In het bijzonder dank aan Carlos voor de algemene coördinatie van dit event.

Dank ook aan Geert, Jean-Pierre en Willy voor de reservatie, ontvangst en begeleiding, en aan Benoit voor de organisatie van de catering.

Ik dank jullie allemaal voor jullie betrokkenheid en aan alle commissieleden bedankt voor jullie gedrevenheid.
 

Els Desmyttere

voorzitter Rotary Torhout Houtland

 

 


Prochains événements

En savoir plus?

Dernières actualités

En savoir plus?